top of page

Welkom op de website van Damesdispuut KLEITO!

Wij zijn een actief dispuut dat in 1992 in Amsterdam is opgericht. Ondertussen bestaan we uit bijna 30 actieve dames en al meer dan 100 reünisten. KLEITO is erg ambitieus, waardoor we zowel binnen als buiten onze vereniging S.V.A.A. NoNoMes ontzettend actief zijn. We werken niet alleen hard, maar genieten en feesten minstens net zo veel! Vandaar dat we vaak samen lekker eten, samen op terrasjes neerzakken en heel veel feestjes en festivals meepakken.

 

Elke dinsdag komen wij samen in onze stamkroeg Bar Jones, waarna we de avond voortzetten in sociëteit De Heilige Zeug. Hier wordt tot in de vroege uurtjes verder geborreld en gedanst. Ook zijn we altijd goed vertegenwoordigd op NoNoMes-activiteiten, zoals de Rally, het jaarlijkse Gala, het Hockeytoernooi en de vele dispuutsfeesten. Naast deze activiteiten organiseert KLEITO jaarlijks onder andere haar Valentijnsdiner, het legendarische Januariweekend, de Familiedag en onze Dies, waar we uitgebreid dineren met alle KLEITO-dames samen; van de oprichtsters tot aan onze jongste eerstejaars.

 

Niet alleen de sociëteit of Bar Jones zijn populaire plekken om elkaar te zien, ook in ons dispuutshuis Atlantis kun je vaak vele KLEITO-dames vinden. Naast de vijf bewoonsters schuift er altijd wel iemand aan voor een biertje of om samen uit te brakken.

 

Elke KLEITO-dame is uniek, en daardoor onmisbaar. We zijn een ontzettende hechte en diverse groep. Zo vind je altijd wel iemand om iets mee te doen: of het nou gaat om samen eten, samen studeren of samen op reis. Met z’n allen halen we alles uit onze studententijd, én daarna!

 

Jetino!

Anouk Hokkeling

h.t. Praeses van Damesdispuut KLEITO

bottom of page